Menu Sluiten

Traprenovatie !

Topstairs maakt van PVC Click vloerdelen overzettreden voor traprenovatie.

In principe kan van elke kwaliteits PVC vloer een overzettrede worden gemaakt. Dit wil zeggen dat wanneer u bijvoorbeeld een Coretec vloer kiest, wij van deze vloer, traptreden maken. Zo kan uw dealer van exact hetzelfde materiaal als uw vloer de trap bekleden, en dit zonder gebruik te maken van bijvoorbeeld metalen profielen. Wilt u weten wat kan of wilt u een traprenovatie van PVC overzettreden van Topstairs ?

Leg dan contact met uw leverancier en vraag hem naar de mogelijkheden. Is hij nog geen Topstairs dealer ? Vraag hem dan om contact met ons te leggen. U kunt ook zelf een mail naar ons sturen (info@topstairs.eu) en ons vertellen wie uw dealer is en van welk materiaal u uw trap bekleed wilt hebben.

Voordelen

Waarschijnlijk kent u traprenovatie van de overzettreden uit de bouwmarkt of van andere aanbieders. Naast de houten overzettreden in eik, zijn de meeste overzettreden gemaakt van hard geperst MDF (HDF genaamd), waarop een dun laagje hard materiaal geplakt is. Dit laagje is genaamd CPL, DPL of HPL. Vervolgens wordt u door verkopers helemaal gek gemaakt dat dit laagje keihard is en een perfecte slijtlaag is. Wat men echter niet verteld is dat deze harde laag, onder de foto zit die u ziet. Dus nog voordat deze harde laag begint te slijten, is de bescherming van de foto en de foto zelf allang verdwenen. U kent dit verschijnsel van de laminaatvloeren. Deze overzettreden zijn dan ook gemaakt van … laminaat.

Wilt u een voorbeeld zien en voelen ? Vraag dan aan uw dealer naar onze Display.  Is de leverancier van uw vloer, nog geen dealer ? Stuur dan een mail naar info@topstairs.eu en laat ons weten welke trapbekleding u wenst en wie uw winkelier is. Wij gaan dan voor u aan de slag.

Topstairs overzettreden worden gemaakt van PVC Click vloeren van bekende en gerenommeerde merkvloeren, als Coretec, Moduleo, Ambiant en nog een 15 andere A-merken. In totaal een assortiment van bijna 1000 vloeren. Deze vloeren zijn in tegenstelling tot CPL, DPL en HPL overzettreden volledig watervast, het materiaal is slibbestendig. Isoleert het loopgeluid meer dan andere overzettreden en zijn onderhoudsvriendelijk. Daarbij hebben de overzettreden een bescherming van 0,55 of 0,7 mm “op” de foto. Dus de slijtlaag zit bovenop de foto ! Daarbij komt dat de Topstairs overzettrede geen onderlat kent achter de neus. In deze ruimte kunnen spinnen en stof gaan zitten en het vormt een donkere ruimte achter de neus. Topstairs maakte achter de neus een “lip”, die doorloopt tot aan het stootbord. Op deze manier krijgt u een overzettrede die volledig doorloopt van stootbord, via de lip en neus naar de trede zelf. Een strakke modieuze trap die volledig overloopt van vloer tot vloer.

Open chat
Waar kan ik U mee helpen?
Hallo, waar kan ik U mee helpen?