Menu Sluiten

Topstairs academy

Topstairs Academy is het eerste opleidingsinstituut in Europa dat ondernemers begeleid op het gebied van traprenovatie. Topstairs bied ondernemers de mogelijkheid om hun medewerkers onderwijs te bieden op zowel het gebied van verkoop als op het gebied van plaatsing.

Winkelbedienden die graag meer informatie willen over de mogelijkheden en hun bezoekende klanten willen informeren over de mogelijkheden van Topstairs, kunnen een workshop volgen van een dagdeel. U heeft in uw zaak veel displays staan van diverse merken Rigid vloeren, maar wat kan en wat is mooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wellicht ook bij mensen thuis in hun bestaande of nieuwe woning goed advies geven, ook dan hebben we daar een speciale opleiding voor van 1 dag.

Bent u plaatser en wilt u graag weten wat de mogelijkheden van Topstairs zijn ten opzichte van de producten van bv Mexform, Trenovo, Cando en andere HDF/HPL producten, dan hebben wij een opleiding van 1 dag.

Wilt u meer de praktische kant op en meer gaan kijken naar het volledige plaatje. Heeft u nog weinig ervaring met traprenovatie en wilt u zich meer gaan toeleggen op dit vakgebied, dan bieden wij een opleiding van 3 dagen incl overnachting.

Opleidingen vinden wij bij Topstairs erg belangrijk om de uiteindelijke klant te voorzien van de juiste informatie en producten. Onze opleidingen worden dan ook altijd geborgd met testen. Het persoonlijke certificaat geeft dan ook aan dat u met goed gevolg een opleiding mocht volgen.