Onze trappen

Onze trappen

We maken van o.a. COREtec, Moduleo, Gerflor, Parador Etc. allereerst overzettreden, waarmee u bestaande trappen kunt bekleden en dat in ruim 180 designs. Wij hebben 3 soorten trappen, de Trapneus, de Bloktrap en de Z-trap.

Voor al onze trappen is het maatwerk, al heeft elke trede van u een afwijkende maat, TOPSTAIRS maakt het voor u en dat in een productietijd van 1 week. Wilt u bijvoorbeeld een trapneus van 4 of 4,4 cm, een lip van 15 of 30 mm of een z-trap met een hoek van 70 of 65 graden, TOPSTAIRS kan het allemaal en dat zonder meerkosten!

Naast de overzettreden maken wij ook volledige trappen. Wilt u een volledige trap die recht is, 1 of 2 draaien of een tussenplateau heeft.. U krijgt de trap compleet geleverd als pakket met spil, wangen en boom. De trap wordt vooraf bekleed met een van de 180 dessins. Vergeet niet de stootborden mee te bestellen mocht u dit wensen. De trap kunt u vervolgens makkelijk installeren met een duidelijke uitleg en bijpassende schroeven.

TOPSTAIRS maakt naast de gesloten trap ook open trappen. Deze worden vooraf bekleed met COREtec en kant en klaar afgeleverd als compleet pakket. Ook voor deze trappen kunt u kiezen uit 180 dessins!

De traptreden van TOPSTAIRS zijn ook uitermate geschikt voor projecten waarbij we geen beperkingen zien in de lengte van de traptredes. Denk hierbij aan bioscopen of een schouwburg ook speciale projecten voor o.a. bedrijfspanden sportcentra Ect. geen plan is te moeilijk!

Welkom bij TOPSTAIRS!