Menu Sluiten

Onze trappen

Van elke Rigid vloer een Trap!

Daar staat Topstairs voor. Heeft u een collectie Rigid vloeren in uw winkel dan kunt U Dealer worden van Topstairs. Er is geen merk waar we het niet van maken.

Wij hebben 3 soorten overzettrappen, de Trapneus, de Bloktrap en de Z-trap.

Voor al onze trappen is het maatwerk, al heeft elke trede van u een afwijkende maat, Topstairs maakt het voor U. Wilt u bijvoorbeeld een trapneus van 4 of 4,4 cm, een lip van 15 of 30 mm of een z-trap met een hoek van 70 of 65 graden, TOPSTAIRS kan het allemaal en dat zonder meerkosten!

U kunt zelfs kiezen voor verlichting in de treden of een anti slip profiel.


Naast de overzettreden maken wij ook volledige trappen. Wilt u een volledige trap die recht is, 1 of 2 draaien of een tussenplateau heeft.. U krijgt de trap compleet geleverd als pakket met spil, wangen en boom. De trap wordt vooraf bekleed met een van de 400 designs van de door u gewenste merkvloer. Vergeet niet de stootborden mee te bestellen mocht u dit wensen. De trap kunt u vervolgens makkelijk installeren met een duidelijke uitleg en bijpassende schroeven.


TOPSTAIRS maakt naast de gesloten trap ook open trappen. Deze worden vooraf bekleed met een Rigid vloer naar keuze en kant en klaar afgeleverd als compleet pakket. Ook voor deze trappen kunt u kiezen uit de hele collectie Rigid vloeren.

De traptreden van TOPSTAIRS zijn ook uitermate geschikt voor projecten waarbij we geen beperkingen zien in de breedte van de traptredes. Denk hierbij aan bioscopen of een schouwburg ook speciale projecten voor o.a. bedrijfspanden, sportcentra etc. geen plan is te moeilijk !

Welkom bij TOPSTAIRS!

Open chat
Waar kan ik U mee helpen?
Hallo, waar kan ik U mee helpen?