Menu Sluiten

Dealer worden?

Wie kan dealer worden bij TOPSTAIRS ?

De vloerenverkoper

U bent al bekend met Rigid vloeren en verkoopt/plaatst deze. Zelfs wanneer u in eerste instantie geen traptreden wilt verkopen omdat u er geen kennis van heeft of wanneer u ze niet wilt plaatsen, dan nog is het aantrekkelijk om Topstairs dealer te worden. Voor uw klant is het een meerwaarde om te weten dat van de door hem gekozen Rigid vloer traptredes gemaakt kunnen worden en dat deze bij u als dealer besteld kunnen worden. Voor de plaatsing hoeft u zich geen zorgen te maken, Topstairs heeft zijn eigen ploegen die voor u kunnen plaatsen.

Het vloeren en trappen bedrijf

Naast gekende producten van HDF/HPL bieden Topstairs treden vele voordelen, daar de producten van Coretec, Sense, TFD, Vivafloor, Oneflor, Moduleo, IVC, etc superieur zijn. Topstairs maakt van ruim 400 Rigid vloeren van deze merken traptreden in diverse vormen. Daar u zich als professional onderscheid van de massa, heeft Topstairs geen standaard product. Maar maken wij voor u alles op maat in zeer korte productietijden.

De installateurs / plaatsers

Of u nu een klusbedrijf heeft, ZZP-er of bouwbedrijf bent, ook voor u is het aantrekkkelijk om Topstairs dealer te worden. Juist voor u als bedrijf biedt traprenovatie vele mogelijkheden en is het ook financieel aantrekkelijk. Topstairs heeft voor u haar Displaybox, waarmee u bij uw klanten thuis kunt laten zien wat u voor hen kunt maken.

Heeft u interesse om dealer te worden van TOPSTAIRS, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Welkom bij TOPSTAIRS!

Dealer worden van Topstairs?
Open chat
Waar kan ik U mee helpen?
Hallo, waar kan ik U mee helpen?