Menu Sluiten

Artikel over Topstairs in wonen 360

Op 30 mei te Houten

Door enorme vraag aan mogelijkheden organiseert Topstairs receptie

Na deelname aan de beurs InCoDa in 2021 heeft Topstairs veel reacties van winkeliers gehad die meer wilden weten over de overzettreden, aldus Barbara Krol, CEO van Topstairs. Veel mensen kennen overzettreden en traprenovatie, maar weten niet dat Topstairs van alle PVC Clickvloeren overzettreden kan maken. ”Of het nu een PVC vloer is van TFD, COREtec, Sense, Objectflor, Ambiant, Bodiax of Moduleo, Topstairs maakt van al deze vloeren, traptreden op maat tegen zeer concurrerende prijzen.”


CEO Barbara Krol van Topstairs.

Tienduizenden kilometers
”We hebben in de afgelopen maanden tienduizenden kilometers afgelegd om persoonlijk bij winkeliers te vertellen dat van de door hun gevoerde collectie PVC vloeren traptreden gemaakt kunnen worden,” vertelt Barbara. ”Dus niet langer hoeft een dealer slechts een 20 tot maximaal 30 overzettreden aan te bieden die passend moeten zijn bij een gekozen vloer. Waarom zou een klant concessies moeten doen door iets bij zijn vloer te zoeken, terwijl Topstairs (zonder profielen) trapneuzen maakt van vloerdelen. Heeft een merk 180 verschillende vloeren, dan maakt Topstairs van al deze vloeren traptreden en niet slechts een beperkte keuze van 5.”

Barbara: ”Elke winkelier van de gekende merken kan dealer worden van Topstairs door promotiemateriaal aan te schaffen. De kosten van dit POS materiaal wordt in 2022 direct gecrediteerd bij de bestellingen. Dus uiteindelijk kost het niet. We hebben een volledig pakket aan POS materiaal. Van banners tot beach vlaggen, van onderzetters tot kleine en grote displays. Daarbij krijgt elke dealer in 2022 gepersonaliseerde folders, waar naast informatie over Topstairs, ook direct informatie van de winkelier staat. Zo leest de klant thuis meer over de mogelijkheden en krijgt hij nog wat extra informatie over het bedrijf waar hij zijn traprenovatie kan laten uitvoeren.”

600 verschillende PVC click vloeren overzettreden
Niet alleen maakt Topstairs van ruim 600 verschillende PVC click vloeren overzettreden, alle producten worden op maat gemaakt tegen een standaard prijs. Standaard overzettreden zoals de markt die kent, hebben een aantrede met een neus. Topstairs ontwikkelde reeds in 2019 een overzettrede met onder de neus “de lip”. Bij Topstairs hoeft men dan ook geen onderlat te monteren in het koofje achter de neus. Want van de neus, loopt de lip door tot aan het stootbord.

”Topstairs heeft voor de speciaalzaak / detaillist ervoor gezorgd dat er een product in de markt wordt gezet, waarbij de winkelier zich onderscheid van het bouwmarkt product,” aldus Barbara Krol. ”Als men nu naar het eindresultaat kijkt, dan ontbreken profielen en zien we een trap die volledig doorloopt vanaf de vloer, naar stootbord, aansluitend de lip en zo onafgebroken in een strakke lijn naar boven. Het kwaliteitsniveau ligt dan ook ver boven dat van de gekende marktpartijen. Ook onze weltrede loopt volledig door in de bovenverdieping. Of deze overloop / bovenverdieping nu een Click of een Dryback vloer is, voor Topstairs maakt het niet uit …”

Gezien de enorme vraag naar de mogelijkheden, organiseert Topstairs op maandag 30 mei van 18.00 tot 21.00 uur een receptie in Houten (A27 afslag 29 Houten). Aanmelden kan via de website www.topstairs.eu  of info@topstairs.eu  

Publicatiedatum: di 10 mei 2022

Door enorme vraag aan mogelijkheden organiseert Topstairs receptie (wonen360.nl)

Geef een reactie

Open chat
Waar kan ik U mee helpen?
Hallo, waar kan ik U mee helpen?